15 Αντικείμενα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην τσάντα της

Share this article!

13. Άρωμα

Επιστροφή στα θέματα ομορφιάς! Στο περίπου! Η όσφρηση είναι μία από τις πέντε αισθήσεις και πολύ συχνά οι άνθρωποι σχηματίζουν καλή εικόνα για όσους μυρίζουν ωραία. Είναι παράξενο αλλά και λογικό ταυτόχρονα δεν νομίζετε; Εσείς θέλετε να αρέσετε στους γύρω σας, ή τουλάχιστον να αρέσει η μυρωδιά σας; Αν ναι, τότε θα σας πρότεινα να έχετε στην τσάντα σας ένα μικρό μπουκαλάκι άρωμα. Οποιαδήποτε στιγμή νιώσετε την ανάγκη, μπορείτε απλά να το πάρετε από την τσάντα σας και μόνο με ένα ψέκασμα να νιώσετε ανανεωμένη.

14. Φλασάκι USB

Σας ακούγετε περίεργο! Το ξέρω! Αλλά δώστε μου μισό λεπτό και θα σας εξηγήσω. Ζούμε σε μια εποχή που όλα όσα χρειαζόμαστε είναι σε ψηφιακή μορφή συνήθως. Μπορεί να χρειαστείτε κάποιο αρχείο κατά τη διάρκεια της μέρας ή και στη δουλειά σας. Αυτό δεν είναι πρόβλημα για όσες έχετε μαζί σας ένα αποθηκευτικό μέσο όπως είναι ένα φλασάκι USB. Είναι τόσο μικρό που δεν θα καταλάβετε καν ότι το κουβαλάτε. Και επιτρέψτε μου να σας θυμίσω πως αν κάποιος σας βγάλει μια υπέροχη φωτογραφία, μπορείτε να αποκτήσετε κι εσείς εύκολα ένα αντίγραφο της.

15. Βούρτσα μαλλιών

Τα ίσια μαλλιά ειδικότερα, μπορεί να γίνουν μπελάς. Όσες έχετε κατσαρά μαλλιά, πάντα με κάποιο τρόπο καταφέρνετε να δείχνετε ανέμελες, ενώ κάποιες σαν εμάς δεν μπορούμε να τα κρατήσουμε σε μια φυσιολογική θέση. Καταλήγουν να είναι γεμάτα κόμπους που δεν ξέρει κανείς που αρχίζουν και που τελειώνουν. Σας προτείνω λοιπόν να βάλετε στην τσάντα σας μία μικρή βούρτσα μαλλιών. Κάθε λίγες ώρες, όταν βρίσκετε ευκαιρία, αφιερώστε ένα λεπτό από το χρόνο σας για βουρτσίσετε τα μαλλιά σας και να μη νιώθετε σαν να πέρασε τυφώνας από δίπλα σας.